Referenties

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van team house2day. Ze komen na wat er word beloofd en ze zijn beslist in meerwaarde. Wij kunnen geen ander cijfer geven dan een dikke 10

Familie Bosman

Mede dankzij deze makelaar mijn eerste huis kunnen kopen, ze waren altijd paraat voor vragen en bezichtigingen. Heel blij en tevreden.

Annegreeth

Wij zijn zeer positief over de bezichtiging die wij hebben gehad met stefan. Hij nam alle tijd en toonde interesse in ons als potentiële kopers. Bedankt voor de tijd en hierbij de gevraagde beoordeling.

 

Stefan was onze aankoopmakelaar, en hij heeft ons goed geholpen bij het zoeken en kopen van een huis. We zijn erg tevreden over de inzet en het gemak om contact te krijgen met deze makelaar. 

Maartje

 

Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.

Mireille

 

Wat een enthousiaste, vriendelijke makelaar! De prettigste bezichtiging die we hebben gehad.

Kirsten

 

Afgelopen februari hebben we ons huis verkocht via house2day. Boven verwachting snel en voor een hele mooie prijs. We zijn het hele team dan ook dankbaar voor hun inzet, en stefan, we hadden je nog iets beloofd!

Karina

 

Wat een ontzettend fijn team met onuitputtelijk enthousiasme.

Van Heek

 

We hebben voor house2day gekozen omdat het een familiebedrijf is en een groot sociaal netwerk heeft. Stefan en Jan, ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking!

Gerrit

 

We zijn erg tevreden over deze makelaar. Jan is een deskundige en vriendelijke man die je goed begeleidt in het proces.

Chris

 

House2day heeft ons geholpen bij de verkoop van een appartement. Omdat we ten tijde van de verkoop in rotterdam woonden, hebben ze alles voor ons uit handen genomen, dit is zeer goed bevallen.

Lara Vriend

 

Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.

Miedema

 

Onze makelaar was altijd bereikbaar, belde desnoods nog s'avonds terug. Dat gaf een fijn gevoel. Ze konden ons goed begeleiden en geruststellen in toch een spannend proces.

Familie Grutters

 

Zeer goed! Aan- en verkoop van onze woning laten doen door House2day. Ik zou ze een volgende keer direct weer inschakelen! Groot netwerk en goed op de hoogte van de vastgoedontwikkelingen in Zwolle.

Lydia

 

Duidelijke communicatie, heldere afspraken, enthousiaste persoonlijkheid, kennis van zaken. Prima kantoor, zou er zo weer mee werken!

Chris en Sue

 

Vanwege onze emigratie wilden we ons huis verkopen in zwolle. Na 4 makelaars uitgenodigt te hebben zijn we met housetoday in zee gegaan. Al binnen 3 dagen stond onze woning op funda, en binnen anderhalve week was de koopovereenkomst getekend. Voor ons erg prettig vanwege de geplande verhuizing. Een 10 bestaat voor ons niet, daarom een dik verdiende 9.5

Solange

 

makelaar zwolle house2day