AANKOOPMAKELAAR ZWOLLE

JOUW AANKOOPMAKELAAR IN ZWOLLE, ZORGELOOS EEN HUIS KOPEN IN ZWOLLE IN DEZE OVERSPANNEN WONINGMARKT?

De huidige woningmarkt vraagt om een andere aanpak. Zo staan er steeds minder woningen te koop, en stijgen de prijzen hard. Daarom wil je als koper zo sterk mogelijk deze markt betreden. En dat doe je met de aankoopmakelaars van HOUSE2DAY

Contact opnemen met House2Day

 

ONTDEK HET VERSCHIL MET HOUSE2DAY AANKOOPMAKELAARS

Er zijn veelal meerdere belangstellenden voor elk huis dat aan je wensen voldoet. Je wil het huis graag hebben, maar wel tegen een reëel prijs. De aankoopmakelaars van HOUSE2DAY Weten wat er nodig is voor een succesvolle aankoop! ​

Wij weten wat een realistische prijs is, welke voorwaarden je een voorsprong geven en helpen je bij de aankoop van je droomhuis. Van prijsadvies tot bouwkundige inspectie.​ Met de juiste aankoopstrategie en de actieve aanpak van HOUSE2DAY vergroot je je kansen op de woningmarkt.

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR VAN HOUSE2DAY?

ZOVEEL HULP ALS JE NODIG HEBT
SNEL EEN AFSPRAAK
VBO LIDMAATSCHAP
VERKOZEN TOT BESTE MAKELAAR VAN OVERIJSSEL
JARENLANGE AANKOOP ERVARING
ECHT PERSOONLIJK CONTACT
BEREIKBAAR VAN 8.00 TOT 22.00
NO CURE, NO PAY

aankoopmakelaar zwolle

Ben je al enige tijd op zoek naar een huis, of net begonnen met de zoektocht? Graag helpt HOUSE2DAY als jouw aankoopmakelaar in Zwolle bij het vinden van je droomhuis. Vis je telkens achter het net, ben je er net te laat bij, en kan je nu toch echt die extra hulp gebruiken?  Dan staat HOUSE2DAY als jouw aankoopmakelaar in Zwolle klaar voor je.

WAT DOET EEN AANKOOPMAKELAAR IN ZWOLLE?

Jouw aankoopmakelaar in Zwolle helpt je bij de aankoop van een huis. Als aankoopmakelaar kijken we naar verschillende aspecten zoals de bouwkundige staat, is de vraagprijs reëel, transactie historie, juridische of kadastrale beperkingen, hoe is de wijk etc. U als potentiele koper kijkt of het huis bij u past, of het gevoel goed is. Wij als aankoopmakelaar bekijken een huis objectief, zonder gevoel. Zo voorkomen we dat u bijvoorbeeld teveel betaald, of een huis met gebreken koopt. En uiteraard helpen we ook als aankoopmakelaar in Zwolle bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen.

Voor onze aankooppakketten kunt u op bovenstaande button klikken.

Als aankoopmakelaar kennen we de Zwolse woningmarkt als geen ander. We zijn continu op de hoogte van het nieuwste woningaanbod maar ook de woningen in stille verkoop. Ook dit is een van de voordelen om HOUSE2DAY als je aankoopmakelaar in Zwolle in te schakelen.

Waar moet ik aan denken bij het kopen van een huis?

Je koopt niet dagelijks een huis, dus wil je iemand met kennis en kunde die je kan vertrouwen, en je begeleidt in dit proces. We gaan als eerste samen in gesprek om je wensen door te nemen, wat je wensen en eisen zijn in een nieuwe woning. Zelfs als je dit zelf nog niet goed weet helpen we je hierbij. We kijken samen naar woningaanbod om een helder beeld te krijgen van wat je zoekt. Als aankoopmakelaar kennen wij de markt en de verschillende woningen in verschillende wijken. Als expert op de woningmarkt met jaren ervaring helpen wij je bij het kopen van je volgende woning.

Mogen wij je begeleiden?