Huis verkopen in Zwolle

Succesvol verkopen met de unieke aanpak van HOUSE2DAY MAKELAARS!

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je wil, van het ZELF pakket, tot onze unieke verkoopmethode.Benieuwd waarom HOUSE2DAY is verkozen tot de beste makelaar van Overijssel en 3e van Nederland? Lees dan verder!

ONTDEK HET VERSCHIL MET HOUSE2DAY

Zoek je een traditionele makelaar? Kies dan niet voor HOUSE2DAY. Simpelweg een bord in de tuin, woning op funda en afwachten tot er een koper komt? Dat is niet onze werkwijze... Wij gaan voor een vernieuwende, creatieve en bovenal effectieve aanpak om de beste resultaten te bereiken!

Wist je dat we zijn verkozen tot de beste makelaar van Overijssel? En top 3 van Nederland? Volgens onze klanten komt dit door onze persoonlijke, actieve werkwijze waar jij als klant voorop staat.Bij ons kies je namelijk zelf hoeveel hulp je nodig bent! Wil je gebruik maken van onze complete dienstverlening met bijvoorbeeld onze unieke marketingcampagne? Of wil je zelf de bezichtigingen en andere zaken doen? Uiteraard is dat mogelijk, kies dan uit 1 van onze pakketten en bepaal zelf hoeveel verkoopmakelaar je nodig bent.

Onderscheidend

Een familiebedrijf met passie voor mensen & huizen
Keuze uit 3 verkooppakketten
Verkozen tot beste makelaar van Overijssel
Bewezen marketingstrategie
Grootste online netwerk met volgers

Vanzelfsprekend

Eerlijk advies
Ook ‘s avonds en in het weekend geopend
Persoonlijk en betrokken
Aangesloten bij branche organisatie en Funda
We gaan voor het beste resultaat!

makelaar zwolle huis verkopen

Contact opnemen met House2Day