Verkoop Makelaar Zwolle

Succesvol verkopen met de unieke aanpak van HOUSE2DAY MAKELAARS!

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je wil, van het ZELF pakket, tot onze unieke verkoopmethode.Benieuwd waarom HOUSE2DAY is verkozen tot de beste verkoop makelaar van Zwolle en 3e van Nederland? Lees dan verder!

ONTDEK HET VERSCHIL MET HOUSE2DAY

Zoek je een traditionele makelaar? Kies dan niet voor HOUSE2DAY. Simpelweg een bord in de tuin, woning op funda en afwachten tot er een koper komt? Dat is niet onze werkwijze... Wij gaan voor een vernieuwende, creatieve en bovenal effectieve aanpak om de beste resultaten te bereiken!

Wist je dat we zijn verkozen tot de beste makelaar van Zwolle & Overijssel? En top 3 van Nederland? Volgens onze klanten komt dit door onze persoonlijke, actieve werkwijze waar jij als klant voorop staat. Bij ons kies je namelijk zelf hoeveel hulp je nodig bent! Wil je gebruik maken van onze complete dienstverlening met bijvoorbeeld onze unieke marketingcampagne? Of wil je zelf de bezichtigingen en andere zaken doen? Uiteraard is dat mogelijk, kies dan uit 1 van onze pakketten en bepaal zelf hoeveel verkoopmakelaar je nodig bent.

Onderscheidend

Een familiebedrijf met passie voor mensen & huizen
Keuze uit 3 verkooppakketten
Verkozen tot beste makelaar van Overijssel
Bewezen marketingstrategie
Grootste online netwerk met volgers

Vanzelfsprekend

Eerlijk advies
Ook ‘s avonds en in het weekend geopend
Persoonlijk en betrokken
Aangesloten bij branche organisatie en Funda
We gaan voor het beste resultaat!

makelaar zwolle huis verkopen

Contact opnemen met House2Day

 

Makelaar Zwolle

Zoek je een verkoop makelaar in Zwolle om je huis te verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je een starter op de woningmarkt, of wil je graag een groter/kleiner huis, grotere tuin etc? Dan helpen we je graag bij de verkoop van je woning & uiteraard ook bij het aankopen van een ander huis! House2day is gespecialiseerd in marketing, en weet dus als geen andere makelaar in Zwolle hoe je het beste een woning moet verkopen!

Wat komt er kijken bij het verkopen van je huis?

Bij de verkoop van je woning komt meer kijken dan je denkt. Het is niet simpelweg een bord in de tuin, plaatsing op funda en het opmaken van een koopakte. Denk bijvoorbeeld aan kadastraal onderzoek, onderzoek naar ( juridische ) beperkingen, bouwtechnisch onderzoek, professionele woning presentatie, marketing etc. Als Zwolse makelaar weten we precies waar de juiste doelgroep voor jouw woning zich bevind. Hierop passen wij onze werkwijze/marketing aan. We helpen je graag bij de verkoop en zetten ons in om de beste prijs in combinatie met de beste voorwaarden te realiseren. Volgens onze klanten doen we dit zo goed, dat we meermaals de Award beste makelaar Zwolle hebben ontvangen!

Als Zwolse woningmakelaar kennen we de markt als onze broekzak, we weten waar kopers zich bevinden, we kennen de beste plekken en de mooiste huizen. Geen straat of wijk is ons onbekend. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Zwolle? Dan maken we graag kennis!