De aankoopmakelaar in Hattem

Een huis kopen in Hattem met een aankoopmakelaar

House2day makelaars Hattem is aangesloten bij de VBO. Dat geeft vertrouwen. HOUSE2DAY Makelaars is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop en in taxaties van onroerend goed in hattem en omgeving.

Belangrijke stap bij een AANKOOP in hattem.

Bij een van de meest belangrijke stappen in je leven, is het zeer zinvol onzekerheden uit te sluiten en valkuilen te vermijden. De aankoop of verkoop van een huis is doorgaans zo’n stap waarbij je jezelf moet omringen met de echte kennis en expertise van een makelaar met jarenlange ervaring en lokale marktkennis.

Met HOUSE2DAY Makelaars ben je verzekerd van deskundigheid. Onze aankoopmakelaars regelen heel veel zaken voor u en bedingen de beste prijs. Wij kennen de meest actuele lokale en landelijke wet- regelgeving, weten waarop je moet letten als u een huis in HATTEM koopt. Een goede aankoopmakelaar verdient haar courtage altijd terug. En naast een professionele onderhandeling koop je ook zekerheid en rust. Je kunt bij ons ook kiezen voor een vaste courtage bij de aankoop van je woning, informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Bij de aankoop van een huis in Hattem:

✓ In kaart brengen van de woonwensen.
✓ Doorsturen van het nieuwste aanbod via e-mail.
✓ Begeleiding bij een 2e bezichtiging.
✓ Verslag over de woning: is de vraagprijs correct, verhouding vraagprijs tot marktwaarde, hoe is de onderhoud/bouwkundige en juridische staat.
✓ Opvragen en controle van de juridische stukken.
✓ Professionele en scherpe onderhandeling voeren met de verkopende partij.
✓ Begeleiding bij zaken als opleveringstermijn, roerende zaken en notariskeuze.
✓ Advies aanvullend onderzoek, zoals bouwkundige keuring.
✓ Begeleiding bij notaris tijdens het tekenen van de koopakte.
✓ Begeleiding eindinspectie en tekenen leveringsakte op dag van eigendoms- /sleuteloverdracht.

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis, bespaart een aankoopmakelaar van house2day Makelaars voor u duizenden euro’s, veel tijd en mogelijke problemen.