Hypotheek Zwolle

De hypotheek die bij u past

Een woning kopen of verbouwen?

Een goede investering, maar wel één waar je goed over na moet denken. Je gaat namelijk een financiële verplichting aan voor vele jaren. Het is dan ook alleen een goede investering als je een passende hypotheek hebt. Een hypotheek die past bij je persoonlijke situatie en wensen. Nu en in de toekomst. Helder advies over je hypotheek.

Tijdens het koopproces krijgt je te maken met meerdere partijen zoals een bank, notaris en de fiscus. Dan is het prettig dat je begeleid wordt door een specialist met ervaring op dit gebied. Wij hebben het specialisme in huis om je goed en helder advies geven over de hypotheek die het beste past bij je persoonlijke situatie en wensen. Begeleiding van A-Z.

Maar onze service gaat verder dan alleen een goed advies. Zo onderhandelen wij bijvoorbeeld namens jou met de financiële instelling over de hypotheekvoorwaarden. Ook verzorgen wij de contacten met de notaris voor het passeren van de hypotheekakte. En uiteraard wil je jouw nieuwe bezit goed verzekerd hebben. Ook daar ondersteunen wij je in. 

 

Els de Haan - erkend financieel en hypotheekadviseur