Het verkopen van je woning


Wil je je huis verkopen in Zwolle? Dan kan HOUSE2DAY Verkoop Makelaars Zwolle je daarbij helpen. HOUSE2DAY Makelaars Zwolle is een innovatief makelaars kantoor gespecialiseerd in Marketing. Je huis verkopen bij House2day Makelaars in Zwolle gaat zeker niet via de traditionele weg. Denk hierbij aan een bord in de tuin plaatsen en vervolgens wachten op een koper. Dit is precies hoe House2day Makelaar Zwolle niet te werk gaat. Wij zorgen aan de hand van een innovatieve, creatieve en vooral effectieve aanpak voor het beste resultaat!

De beste makelaar van Zwolle en Overijssel


House2day Makelaars Zwolle is verkozen tot de beste makelaar van Zwolle en Overijssel én staat ook nog eens in de top 3 van Nederland. Hier zijn verschillende redenen voor. Wij kunnen je huis verkopen op een actieve, effectieve én persoonlijke wijze. Daarnaast staat bij ons de klant altijd op de eerste plek. Eén manier waarop wij dit laten zien is dat de klant bij ons zelf kan bepalen hoeveel hulp er nodig is. Zo kan je zelf bezichtigingen en andere zaken doen, maar dat kun je ook aan ons overlaten. Er zijn vele mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om uit één van onze pakketten te kiezen en zelf te bepalen hoeveel verkoopmakelaar je nodig hebt. De keuze is aan jou.

makelaar in zwolle

Onze specialisatie in Marketing


Bovendien is HOUSE2DAY Makelaars Zwolle gespecialiseerd in Marketing. Hierdoor is het bij de Verkoop mogelijk om gebruik te maken van een volledige dienstverlening met bijvoorbeeld een unieke marketingcampagne. Dit maakt je huis verkopen nóg effectiever. Je huis wordt namelijk in het licht gezet, waardoor men sneller geïnteresseerd wordt in het huis. Vergeleken met de traditionele wijze van verkopen, waarbij er een bord met 'te koop' in de tuin wordt gezet, is deze innovatieve wijze van ons makelaars kantoor veel effectiever.


Bij het verkopen van een huis komt wellicht meer kijken dan je zou denken. Zo kun je er niet van uit gaan dat het plaatsen van een bord in de tijd al genoeg is om je woning te verkopen. Er zijn andere zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Zo moet er rekening worden gehouden met bouwtechnisch onderzoek, kadastraal onderzoek, onderzoek naar (juridische) beperkingen, professionele woning prestatie, maar ook met marketing, et cetera. Ons makelaars kantoor weet als geen ander hoe het de verkoop van een huis aan moet pakken. Wij passen onze werkwijze, marketing, et cetera op jouw voorkeuren aan. Zo hebben we al vele tevreden klanten verkregen. We hebben bovendien niet voor niets de Award beste makelaar in Zwolle ontvangen!


Een makelaar gevestigd in Zwolle


Wanneer je op zoek bent naar een makelaar die gevestigd is in Zwolle, dan ben je bij ons makelaars kantoor zeker weten aan het juiste adres. Of je nu een beginner bent op de woningmarkt of al ervaren bent, wij kunnen je de beste hulp en advies bieden. Zo kun je op zoek gaan naar een grotere tuin, maar ook naar een groter huis. Door je voorkeuren aan te geven, kunnen wij op zoek gaan naar de beste mogelijkheden. Door de specialisatie in de Marketing weet dit makelaars kantoor als de beste hoe je een woning moet verkopen.


Omdat het makelaars kantoor gevestigd is in Zwolle, kennen we de markt als geen ander. We weten bijvoorbeeld waar kopers zich bevinden, maar we kennen ook de beste plekken en de mooiste huizen. Heb je interesse in een makelaar die gevestigd is in Zwolle? Neem dan vooral contact met ons op.