Huis verkopen in Zwolle

Je wil je woning verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij gaan actief op zoek naar een koper voor je woning. Een koper heeft veel keus, daarom is het belangrijk dat deze aangetrokken wordt tot jouw huis.. Hiervoor wordt o.a. een uitgebreide marketingcampagne opgezet om de juiste koper te vinden voor je woning. Omdat het verkopen van een huis ook een emotionele gebeurtenis is, passen wij iedere verkoop aan op de behoeften en wensen van de verkoper. Hier wordt een apart verkooprapport voor opgesteld. Graag brengen wij jouw wensen in kaart tijdens een vrijblijvende afspraak bij je thuis of op ons kantoor.

house2day makelaar zwolle

Je zoekt een makelaar in Zwolle ?

Heb je verkoopplannen? En ben je benieuwd wie wij zijn, wat we doen, en wat de waarde is van je woning? Dan kan je geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak met ons maken. In dit gesprek nemen wij je wensen door, bekijken we de woning en leggen we o.a. uit hoe het verkooptraject in z'n werk gaat en wat wij anders doen! 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan

 

makelaar zwolle 

Starten met het verkopen van je huis

Je bent eruit en wil graag met ons team aan de slag? Hartstikke goed! Wij werken slechts met een aanbod van 35 huizen en gaan dus actief aan het werk om een koper te zoeken. Alvorens wij met de presentatie beginnen krijg je van ons enkele formulieren om in te vullen. Een vragenlijst, lijst van zaken en een opdrachtformulier.Zodra we deze terug hebben ontvangen starten we met de volgende stap.. de presentatie!

 

de presentatie van je woning 

 Je woning optimaal presenteren met House2Day

De eerste indruk moet goed zijn. Kopers zien de woning meestal eerst via bijvoorbeeld funda, vandaar dat de presentatie aan moet spreken.We zorgen voor een TOP presentatie, bijvoorbeeld doormiddel van een woningstylist, professionele fotograaf, extra luxe brochures, plattegronden etc. Vaak kan je met kleine aanpassingen al een ander gevoel geven bij een woning. Kopers moeten zich "thuis voelen". 

 

house2day zoekt naar kopers 

 Wij gaan actief op zoek naar kopers!

De presentatie op Funda is voor ons de basis. Maar nu gaan WIJ verder. We nemen geen afwachtende positie in door alleen de woning op funda aan te melden, wij gaan actief op zoek naar de koper! Dit door middel van speciale marketing campagnes, ons matchmaker systeem en via ons netwerk en die van onze collega's. Actief ipv afwachten, spreekt jou dit ook aan? 

 

marketing specialisten van house2day 

 Gespecialiseerd in unieke marketingcampagnes

Een van onze sterkste kanten is de kennis van marketing. Naast de kennis als makelaar, volgen we diverse studies en cursussen over marketing. We brengen de woning via social media onder de aandacht, we verspreiden speciale flyers, drukken extra luxe brochures, maken google adwords campagnes en facebook campagnes etc. Iedere dag opnieuw gaan we met veel enthousiasme aan de slag!

 

bezichtigingen 

 Niet gewoon een huis laten zien.. Maar verkopen!

Bij een bezichtiging is het belangrijk om de koper zich thuis te laten voelen. We laten een koper de mogelijkheden van het het huis zien en maken hen enthousiast. Ons credo; je moet een huis niet laten zien.. maar verkopen! Daarnaast organiseren we regelmatig een open huis waar je gratis aan mee kan doen.

 

je huis verkopen met house2day 

 Van te koop naar VERKOCHT

Samen nemen we de onderhandelings strategie door en met iedere stap houden we je op de hoogte. We willen uiteraard dat de opbrengst zo hoog mogelijk is, en daarvoor zullen we ook echt tot het uiterste gaan.

Gefeliciteerd!! Je huis is verkocht!

 

de overdracht van je woning 

Ook de laatste stap zetten we samen! 

Nadat we de overeenstemming hebben bereikt met de koper over de koopprijs, maken we de koopakte op. Samen lopen we de koopakte door en laten koper en verkoper tekenen. Daarna sturen wij deze door naar de notaris. We gaan mee naar de notaris op de datum van overdracht. Nu is het gehele verkooptraject afgerond. Wellicht kunnen we je helpen met het aankopen van een nieuwe woning, of kunnen we ergens anders mee van dienst zijn? We staan altijd voor je klaar!