Wat is mijn huis waard? - Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Je overweegt om te gaan verhuizen en je wilt weten wat de waarde is van je woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan!

 

 

Wat is de waarde van mijn huis?

Dit is natuurlijk een van de belangrijkste vragen wanneer je je woning wilt gaan verkopen. Het bepalen van de waarde is afhankelijk van enkele factoren;

- De woonoppervlakte

- Ligging

- Kenmerken

- Onderhoudsstaat

- Lokale huizenmarkt

Dit zijn enkele voorbeelden van kenmerken die belangrijk zijn wanneer je je woning in Zwolle wilt gaan verkopen.

Daarnaast is de woningmarkt volop in beweging, het is dus erg moeilijk om de waarde vast te stellen wanneer je geen expert bent op dit gebied.

 Elk huis is UNIEK

Juist omdat ieder huis uniek is, geldt dit ook voor de waarde. Vandaar dat wij als makelaar alle factoren meenemen in de uiteindelijke bepaling van de waarde.

De woningmarkt in Zwolle

Niet alleen de eigenschappen van de woning spelen een rol in de waardebepaling. Van belang is ook de woningmarkt in Zwolle. Is er bijvoorbeeld veel of weinig vraag naar een bepaalde woning, is er veel of weinig aanbod van een bepaald type huis. Ook de zwolse woningmarkt is continu in beweging, wij hebben dagelijks te maken met deze markt, en hebben dus als geen ander inzicht in de juiste waarde van je woning. Daarnaast heeft House2Day al meer dan 40 jaar ervaring.

Het bepalen van de verkoopprijs

De waarde van de woning is bepaald, nu is het van belang om de woning zo strategisch mogelijk in de markt te zetten. Dit in combinatie met onze unieke verkoopmethode en actieve werkwijze zorgen we voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Benieuwd wat onze unieke werkwijze inhoudt?