Huis kopen of verkopen in Zwolle

We zijn ontzettend trots op de winst van de Award Beste makelaar van Overijssel en top 3 van Nederland! Met deze Award zijn we dus ook benoemd tot de beste makelaar van Zwolle. 

Hieronder kan je de kwalificatie lezen waardoor wij deze Award in ontvangst hebben mogen nemen.

Het hele jaar lang werken makelaars zich uit de naad (of niet) om hun klanten tevreden te stellen, door een huis te verkopen of een woning aan te kopen. Tussen negen en vijf, maar ook daarbuiten. 's Avonds of in het weekeinde.

Dat hele lange jaar kunnen consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen door een beoordeling te geven op de onafhankelijke vergelijkingssite Wie Is De Beste Makelaar. Uiteindelijk mag de allerbeste van de besten zichzelf 'Makelaar van het Jaar' noemen.

In januari van ieder jaar worden de awards toegekend aan die makelaars die, dankzij de beoordelingen, met kop en schouders boven de rest uitsteken. Bekijk hieronder per jaar welke makelaars die eer verdiend hebben!

De criteria

Om in aanmerking te komen voor de titel 'Beste Makelaar van het Jaar' zijn er vier criteria waar je als makelaar aan dient te voldoen:

beoordelingen hebben op www.WieIsDeBesteMakelaar.nl
minimaal 24 beoordelingen in het betreffende jaar
minimaal 1 beoordeling in elk jaargetijde
de hoogste gemiddelde score van het jaar

House2Day Makelaars.. De beste makelaar in Zwolle!